beprofilno-2

Терасите са подложени на постоянното външно въздействие на атмосферните фактори – дъжд, сняг, градушка, вятър. Остъкляването им позволява да се присъединят към използваемата площ на жилището.

Безпрофилното остъкляване намира все по-широко разпространение. То допринася за стила и екстериора на терасите и балконите. Не се нарушава външния вид на сградите.

Ние можем да Ви предложим новите технологии в безпрофилното остъкляване, което осигурява гъвкаво решение за стъклените крила.

Използва се ламинирано стъкло, което се характеризира с голяма якост и понася натоварване, както и с добра звукоизолация. Ако случайно се счупи, вероятността да нарани някого е малка, защото парчетата остават залепени към смолистия слой. Безопасно е и закаленото стъкло, което също се използва за безпрофилно остъкляване.

Нашите специалисти са с богат опит в различните системи на безпрофилното остъкляване – висяща, плъзгаща и сгъваема.

Ако имате желание да се наслаждавате целогодишно на Вашата тераса, потърсете ни на посочените телефони, за да се свържем. В удобно за Вас време наш техник ще Ви посети за да направи оглед на обекта. Вие ще кажете идеите си, а ние ще ги реализираме като начало чрез разработен за Вас идеен проект.

При условие, че проекта е това, от което имате нужда, ще подпишем договор с вписаните взаимни права и задължения, начин на разплащане, срок за изпълнение на поръчката, както и гаранция за обекта.

Разбира се, ние ще преценим коя система на безпрофилното остъкляване е най-подходяща за Вашия обект.

Безпрофилното остъкляване на терасата ще Ви осигури пространство, защита от външните атмосферни условия, от шум, ще запази целостта на гледката. Поддръжката е лесна – стъклата могат да се отварят на вътре и това улеснява почистването им.

Лятото имате възможност да се наслаждавате пряко на приятните слънчеви лъчи благодарение на възможността за пълно отваряне на остъклените тераси.

Всичко, което си мечтаете е достижимо с професионалния опит, натрупан в годините на упорита работа  на нашата фирма – чакаме Ви.