Дървени навеси – мечта за всеки, който желае да си почива сред уюта. Нашата фирма може да реализира Вашата мечта точно както си я пердставяте. Предлагаме направа на дървени навеси от различна дървесина съобразно желанието на клиента.

Работим със съвременно техническо оборудвне, което позволява да се справим с всяка поръчка. Вие може да предложите от какъв вид навес имате нужда – за тераса, в градината или свързан с основната постройка. Видът на дървото също ще бъде по Ваш избор.

Нашите професионалисти имат достатъчно опит, за да се ангажираме с всякакви дървени навеси. Разбира се, дървеният материал е това, за което всеки си мечтае. За да се запази качеството на дървото за дълъг период от време, то ние използваме съвременни препарати и лакове за обработката му. Влагоустойчивите лакове гарантират красивия външен вид на дървения навес години наред.

За консултация може да се свържете с нашите специалисти на посочените в сайта контакти. Ще разгледаме терена и съобразно вашата идея за навеса ще Ви предложим най-подходящия вариант, както и вида дървесина. Всичко това ще бъде съобразено с терена, климатичните условия в конкретното място – преобладаващи ветрове, влияние на слънчевите лъчи, за да се използват и най-подходящите допълнителни материали. Консултацията ще Ви бъде направена безплатно и в определен срок ще Ви бъде дадена оферта за обекта. В нея ще се опишат всички материални и трудови разходи. Материалите са разнообразни и Вие може да се съобразите с бюджета, който сте заделили за новата придобивка.

При постигане на споразумение ще подпишем договор с вписани права и задължения на всяка от страните. Ние държим да подчертаем, че винаги срочно и качествено изпълняваме всяка поръчка, отправена към нашата фирма. Опитните ни професионалисти и качественото ни техническо оборудване са гаранция за отличния краен резултат.

Доверете се на нашата фирма, наберете посочения телефонен номер и си осигурете радостта от красивия дървен навес!