Правилното приобщаване на терасите към общата част на помещението е въпрос, който все по-често вълнува много собственици. Целите на усвояването на терасите са различни – увеличаване на жилищната площ, желание да се ползва терасата целогодишно, защита от силните ветрове, дъжд, сняг.

Зидането на терасите е един от качествените начини за усвояване им.

Нашата фирма използва висококачествени материали за зидария и стриктно се спазват технологиите за работа с тях.

Професионалистите ни са с многогодишен опит в зидарията с тухли YTONG, а сега използваме и най-новите на пазара строителни блокчета, които са с много добри показатели. Имат ниска топлопроводимост, което намалява загубата на отопление.

Новите зидарски блокчета са високо технологични – поддават се лесно на всички операции – пробиване, рязане, ползване на пирони и дюбели. Лесно се зидат с лепила на циментова основа.

Иззиданата тераса ще Ви осигури жилищно пространство и уют у дома. Ако имате нужда точно от това, обадете се на посочения телефон.

Нашите специалисти ще направят среща с Вас в уговореното време. Те ще отговорят на всички въпроси, свързани със зидане на тераса. Ще получите нужната консултация за материалите, които могат да се използват, за качествата и предимствата на всеки от тях, както и информация за цените, по които работим.

След уточняване на размерите за зидане и всички останали операции – изолация, шпакловка или поставяне на теракота, ще Ви се предложи оферта, включваща поименно материали, дейност, както и цени за всеки елемент.

Ако нашата оферта е изгодна за Вас, ние започваме да работим.

Качеството на работата от почистването на старите строителни материали до приключване на крайното оформяне на иззиданата тераса е наша отговорност.

Вашата удовлетвореност е доказателство за нашия професионализъм, за това ние влагаме всички знания и опит за реализиране на Вашата идея.

Помислете и позвънете!