Зимата е само 2 – 3 месеца, но тогава най-много ни липсват слънчевите лъчи. Зимните градини са добро решение за използване на оскъдното слънчево греене. Те намират все по-широко разпространение – в града и на село. Могат да бъдат самостоятелни или свързани с постройката, както и да се изградят  на градската тераса.

Ние имаме опит в изграждане на различни видове зимни градини. Сега на пазара се предлагат най-разнообразни материали, които дават възможност да реализираме всяка идея на нашите клиенти.

За зимните градини е важна конструкцията и материалите за цялостното изграждане, защото от това зависи нейната топлоизолация както и вентилацията.

Нашата фирма влага всички знания и опит, натрупани в годините на работа, за да осигури на своите клиенти не само красива, а и добре изградена зимна градина.

Клиентите ни трябва да се чувстват спокойно и уютно, когато навън е студено и мрачно.

Изработването на проекта е дело на нашите високо квалифицирани специалисти. Този проект ще бъде съобразен с Вашите желания и с пространството, с което разполагате.

Ако решите да се доверите на нашата фирма за изграждане на надеждна зимна градина, офертата ще бъде разработена в съответствие с направения проект.

Нашите професионалисти работят качествено с всички материали, които се предлагат на пазара. Използваме най-новите технологии за постигане на добре изградени и красиви зимни градини.

За нас са важни не само материалите и конструкцията, а също така сенниците,  отоплението и вентилацията на градината.

През лятото е необходимо засенчване на градината, защото тогава слънчевите лъчи са в излишък. Това се постига с външни тенти или вътрешни щори.

Когато пространството позволява, Вашата зимна градина може да бъде изградена така, че сянката през лятото да се осигурява от високи дървета – това разбира се, е добър вариант.

През студените зимни месеци трябва да се осигури отопление и вентилация на градината.

За всичко, свързано с изграждане на зимните градини, може да ни потърсите на посочените контакти.

Ние сме удовлетворени от нашия труд, когато нашите клиенти са доволни.