Козирката над входа Ви защитава от дъжд и преките слънчеви лъчи докато отворите вратата. Тя е достатъчно лека, но здрава конструкция, способна да издържи не само на ударите на падащи елементи, но и на неочакваните удари на клоните на близките дървета.

За да се чувствате комфортно пред Вашия вход, ние можем да Ви предложим неограничени възможности за дизайн на козирка. За направата ползваме различни материали, което позволява да ви предложим отлично качество на изгодна цена.

Формата на козирката може да бъде различна и Вие сами ще решите каква да бъде тя. В зависимост от формата нашите специалисти ще Ви предложат подходящ материал за направата, както и подходяща носеща конструкция.

Стилният дизайн на козирката на входа създава много силно впечатление за сградата. Ето защо ние винаги правим всичко възможно, за да ви предложим конструкция с интересна форма, подходящ материал, изпълнена качествено.

Всички изчисления за изработката са направени така, че конструкцията да издържа на голямото натоварване и налягане. При изчисленията се вземат предвид теглото на снежната маса, която пада върху козирката от покрива, проливните валежи.

При решение да Ви изработим козирка за вход ние ще Ви предложим дизайн в хармония с общия архитектурен облик на сградата, съобразно особеностите на стила и цветовото решение.
Използваме различни материали, като поликарбоната е от водещите. Това е така заради многото му предимства.

За всичко, което Ви интересува, се свържете с нас на посочените контакти. Ще получите цялостна информация, която със сигурност ще Ви накара да изберете нашата фирма за изпълнител на Вашата козирка за вход.