За да се удължи срока на експлоатация на климатика, е нужно той да се защити. Това може да го направи нашата фирма, като ви предложим подходяща козирка за модела на вашия климатик. Най-скъпата част от климатичната система е външното тяло, за което трябва да направите всичко възможно, за да бъде максимално защитено.

Нашите специалисти ще ви предложат подходящ материал за изработка на козирка за климатик в зависимост от разположението му. Често външното тяло се намира под влияние на падащи ледени висулки, мазилка, керемиди. В по-ниските етажи силата на въздействие на падащи предмети, замръзване се увеличава, което води до по-голяма деформация на корпуса, на охладителната система. В случая козирката ще бъде подсилена.

Винаги може да разчитате на професионалистите ни, защото те са с богат професионален опит. Ако ползвате нашите услуги, ще получите най-доброто качество на изгодни за Вас цени. Козирката ще бъде с красив дизайн, като имате възможност и да си изберете цвят на поликарбоната. Това ще допълни дизайна и ще може да се впише в екстериора на сградата.

Особено внимание се обръща на нейния монтаж. Само правилно монтираната козирка може да изпълнява предназначението си. За тази цел нашите професионалисти намират най-подходящия и стабилен начин за закрепване и осигуряване на здравината, гарантираща трайност и дълголетие на ползване.

Ако решите ние да осигурим защитата на вашия климатик от външните въздействия, може да се свържете с нас чрез посочените контакти. Специалист от фирмата ще Ви посети в удобно за Вас време и ще обсъдите всички въпроси съвместно.

За да сте сигурни в качеството на Вашата козирка за климатик, е необходимо само да се доверите на нашата фирма.