kosirki-3

Козирките осигуряват комфорт на Вашата тераса. Предпазват от слънчевото греене, от дъжд и сняг. Осигуряват прекрасни условия за развитието на Вашите любими цветя.

Ние предлагаме козирки с красив дизайн, който ще задоволи и най-изтънчения и взискателен клиент.

Конструкциите са съобразени с конкретната тераса или балкон. Могат да бъдат изработени от различен материал и с различни размери.

Покритието може да бъде със стъкло (закалено, армирано) или  поликарбонат.

Всяка козирка се изработва за всеки клиент съобразно неговите изисквания и конкретните размери.

Нашите професионалисти са с добър опит и познания в работата с различните материали, използвани за направа на козирки.

Конструкциите могат да бъдат изработени в различен дизайн, който ще ви създаде прекрасна обстановка за почивка и релакс.

Добре подбрания вид и цвят на поликарбоната допълва дизайна на козирката.

Разнообразието на козирките е голямо. От нашите специалисти можете да получите информация за предимствата и евентуалните недостатъци на различните модели.

При желание, Вие може да получите точна информация за Вашия случай – какъв модел конструкция и какъв вид покритие са най-подходящи за мястото, където желаете да направим козирка.

За здравината на козирката е много важен нейния монтаж. Само правилният монтаж гарантира нейната дългогодишна трайност.

Ако решите задно да работим за Вашето добро настроение, нашите специалисти ще Ви посетят в удобно за Вас време.

Професионалистите ни ще Ви дадат информация за изработка и монтаж на козирки от нашата фирма – технологията и разнообразието от материали в тази насока позволява голямо разнообразие.

Вие ще кажете Вашите желания по отношение на формата и цвета на козирката. От фирмата за кратък срок ще Ви направим оферта.

При взаимно изгодни условия ще подпишем договор за правата и задълженията на двете страни. В него ще са отразени всички въпроси, свързани с цени, срок за изпълнение, гаранция за обекта, както и начин на разплащане.

Възползвайте се от нашите умения и знания, за да реализирате вашите желания.

Потърсете ни – ние Ви очакваме!