kosirki

Навесите и козирките за входовете са надеждна защита от влиянието на атмосферните условия върху входните врати, вратите на гаражите. Същевременно те са и едно красиво дизайнерско решение.

Нашата фирма може да Ви предложи различни модели навеси и козирки, с различна конструкция, дизайн, от различни материали.

Металната конструкция осигурява устойчивост на козирката. Покриването може да бъде с плексиглас, поликарбонат или стъкло.

Навесите и козирките могат да са подпрени отдолу или обтегнати нагоре – по ваш избор.

Фирмата ни има опит в изграждане на навеси и козирки за входове и това ни дава възможност да Ви предложим различни варианти.

Съвременните материали позволяват да се постигне добър резултат в изработката на козирки и навеси. Ние предлагаме голямо разнообразие, но можем да разработим и модел по Ваше желание.

Козирката на входа на вашия дом е първото нещо, с което се срещат приятелите Ви и тя определя Вашата индивидуалност. Така че, дайте свобода на въображението си и ние ще Ви помогнем за неговата реализация.

Винаги можете да разчитате на професионализма на нашите специалисти. При желание да си осигурите качествена и красива козирка или най-подходящия навес се свържете с нашата фирма.

В удобно за Вас време наш представител ще Ви посети. В разговор ще получите информация за всички възможни варианти за конструкция, покриване, начин на монтаж.

Материалите, с които работим позволяват и избор на цвят, а това е възможност да се съчетае с фасадата на къщата или кооперацията.

Офертата ще бъде направена за кратък срок, като имаме предвид точно Вашите желания по отношение на материалите и размера.

При постигнато единомислие, ще сключим договор за взаимните задължения, за срока на изпълнение на услугата и начина на разплащане.

Принципно 50 % от стойността на услугата се внася авансово, а останалата част – след завършване на обекта. Срокът на договора започва да тече от момента на неговото подписване.

За нас ще бъде предизвикателство да реализираме Вашите идеи.