stukleni-kozirki

Навесите и козирките са предназначени да пазят от влиянието на лошите атмосферни условия – дъжд, вятър, сняг.

Съвременните материали и технологиите за тяхното използване позволяват да се предаде красив дизайн на съответната козирка. Стъклото все повече се налага като покривен материал, защото е дълготрайно и предава стил на изделието.

Дебелината на стъклото е различна. Може да бъде закалено или ламинирано, което осигурява неговата здравина и устойчивост на атмосферните въздействия.

При  счупване стъклото не може да нарани – то не се разпръсква.

Можете да ни потърсите на посочения телефон за контакт. Ние ще направим необходимите замервания във Ваше присъствие. Ще обсъдим възможните варианти.

Нашите специалисти ще разработят идеен проект за Вашия обект. Той ще включва вида на профила на носещата конструкция и вида на стъклото, както и цвета, избран от Вас.

В проекта ще бъде посочен и начина на захващане към сградата.

Навесите и козирките от стъкло намират все по-широко приложение – над входове и врати, на автобусни спирки, за навес за коли.

Това дава възможност да реализирате Вашите идеи, да си осигурите комфорт на желаните места.

Изчистените и стилни форми на съчетанието между профили и стъкло, здравината и устойчивостта на конструкцията и начина на монтаж са приоритет в работата на нашата фирма.

Високият професионализъм на нашите специалисти е гаранция за добре разработен и качествено реализиран проект.

За да сте сигурни в правилния избор, свържете се с нас и ние с готовност ще направим най-доброто за Вас – ще се радвате на стила, красотата  и надеждността на стъклото, комбинирано с подходящата конструкция.