Голямото разнообразие от покривни материали позволява да се правят най-различни покриви и навеси, които са не само стабилни, но и много красиви.

Нашата фирма предлага на вниманието Ви направа на навеси с воалит и битумни керемиди.

Битумните керемиди са сравнително леки и позволяват с тях да се направи всякакъв вид навес с различно предназначение.

Предимствата на битумните керемиди са цяла поредица. Те са устойчиви на външните атмосферни влияния. Не образуват конденз, което ги прави широко приложими.

Нашите професионалисти имат натрупан опит в годините за работа с различни видове битумни продукти.

Технологията на работа както и самите битумни продукти позволяват да се направят навеси с най-разнообразна форма.

Ние можем да реализираме Вашите идеи за най-чудновати навеси. Естетичното оформление се допълва от избрания от Вас цвят на керемидите.

Видовете, формата и цветовата гама на битумните керемиди се характеризират с голямо разнообразие. Всичко това ни дава възможност за всеки наш клиент да предложим най-подходящия вариант за навес.

Специалистите от фирма  Навеси ще Ви посетят, за да направят оглед на обекта.

В разговор Вие ще получите отговор на всички въпроси, които Ви интересуват във връзка с навеси с воалит и битумни керемиди.

Съобразно разположението, размерите и наклона на желания навес, ние ще Ви предложим най-подходящите материали, форма, цвят. Всичко трябва да е съчетано с екстериора на съседните постройки, разбира се ако Вие желаете това. Ние работим за реализиране на Вашите идеи.

В най-кратък срок ще Ви предоставим оферта. Ако Вие решите да започнем съвместна работа, това означава, че сте избрали най-подходящия изпълнител.

Услугата, която ще Ви предоставим, ще бъде реализирана на основата на най-новите постижения в областта на технологиите за работа с воалит и битумни керемиди.

Професионализмът на нашия екип, съвременното оборудване и инструментите, както и съвременните материали, с които работим, са гаранция за качествено свършената работа от фирма Навеси.

Позвънете на посочения телефон, за да се уверите във всичко това!