metalna-keremida

Осигуряването на допълнителна покривна площ е една от вечните нужди. Тази площ може да е необходима както като стопанска, така и за отдих и уют.

Фирма Навеси Ви предлага направа на навес с метална керемида. Металните керемиди се считат за едни от най-надеждните и дълготрайни покривни материали.

Металните керемиди са леки, имат висока устойчивост на влиянието на външните фактори, запазват цветното си покритие и са с по-ниска цена.

Високото качество на металните керемиди се дължи на поцинкованата стомана, от която са изработени, и полимерното покритие, което не се влияе от външните фактори.

Специалистите от нашата фирма се справят бързо и сръчно с монтажа, което гарантира не само качество на свършената работа, а и кратък срок за изпълнение.

Ако и Вие се нуждаете от допълнителна закрита площ, може да ни откриете на посочения адрес или на посочените телефони.

Нашите специалисти ще Ви посетят в удобно за Вас време и ще направят оглед на конкретния обект.

Ние можем да Ви предложим разнообразие от форми и цвят метални керемиди, за да прецените какво Ви устройва най-добре. Разбира се, за всичко, което Ви интересува във връзка с направата на навеса с метални керемиди, ще получите най-изчерпателна информация.

Офертата ще Ви я предложим в най-кратък срок. В нея ще посочим всички необходими материали и съответно цените им. Така също ще бъде калкулиран и труда за монтажа.

При взаимно съгласие можем да започнем работа.  В договор ще се уточнят всички права и задължения на двете страни. В него ще се впише и начина на разплащане и срока за изпълнение на услугата. Обикновено се заплаща в началото 50 % от стойността, а останалата част – след предаване на обекта.

Срокът за изпълнение на услугата започва да тече от подписването на договора.

Професионалистите от фирмата ни работят много съвестно и отговорно, защото Вие ще бъдете по-нататъшното лице на фирмата ни.