poli

Понякога има места, които не могат да се използват поради метеорологичните условия. Нашата фирма предлага добро решение – направа на навеси от поликарбонат.

Поликарбонатът е полимер с много добри качествени показатели и най-вече с голяма здравина. Нашите специалисти са с натрупан опит в работата с поликарбонат. Можем да Ви предложим различен дизайн на навес за вход, за тераса, за гараж, за зимна градина.

Конструкциите, които предлагаме, са съобразени с конкретните условия на мястото за навес  – температурни разлики, натоварване при снеговалеж, сила на вятъра.

Работим със съвременно оборудване и прилагаме най-новите технологии за работа с различните видове поликарбонат, които се предлагат на пазара. Всички технически изисквания на производителя се спазват, както по отношение на конструкция, така и за прикрепяне.

Цветовата гама на поликарбоната дава възможност да задоволим Вашите изисквания, съобразени с Вашия интериор.

Предлагаме два вида навеси – навеси с плътен поликарбонат и навеси със структурен поликарбонат.

Естеството на материала позволява да се правят различни модели навеси – дъговидни, прави и комбинирани. Ние можем да Ви изработим модел по Ваше желание.

Когато решите, че имате нужда от навес от поликарбонат, то ние сме на разположение. Едно обаждане и ние ще направим безплатен оглед на мястото, където желаете да направим навес. Ще получите пълна информация за поликарбоната, с който работим, както и за конструкциите, които използваме.

Офертата ще бъде направена в най-кратък срок и, ако се постигне съгласие между двете страни, ще се сключи договор за работата.

В договорът ще бъдат вписани задълженията и правата на всяка една от страните, срока за изпълнение на поръчката, гаранция за навеса, както и начина на разплащане.

Разбира се, ще бъдат описани всички материали, които ще се ползват с цените им. Разходите за труд ще бъдат описани по операции за извършваните дейности по направата на навеса.

Фирмата ни има какво да Ви предложи, Вие само позвънете.