Съвременният човек се стреми да увеличи площта на жилището си. Такава възможност е присъединяването на терасата към кухнята или друга стая.

Нашата фирма има голям опит в усвояване на тераси и балкони. Това начинание е доста сложна дейност. Най-напред трябва да се премахне подпрозоречната стена. Почистват се всички строителни отпадъци и се изнасят на определеното място.

За да се превърне терасата в уютен кът или функционален кухненски бокс, ние можем да ви предложим най-качествените материали за нейното изграждане.

Правим изолация на изградените стени и тавана, шпакловка и боядисване. При необходимост се прокарват и водопроводни тръби.

Поставяне на вътрешна или външна топлоизолация, направа на подово покритие - теракота, гранитогрес, ламинат, с  всичко това нашите професионалисти се справят сръчно и създават така желания уют.

Професионалистите използват различни материали и са запознати с най-новите технологии за работа с тях. Инструментите и оборудването, които ползват са на съвременно техническо равнище.

Всичко това ни позволява да предложим на нашите клиенти висококачествена услуга.

Усвоените тераси и балкони от нашите специалисти осигуряват комфорт на клиентите, надеждност на свършената работа.

Когато решите да направите крачка към усвояването на Вашата тераса, ние сме до Вас.

Потърсете ни на посочения адрес или се свържете по телефона, за да Ви посетим. Нашето посещение не е обвързващо – ние само ще направим оглед на обекта. Ще ви дадем идеи за най-рационалния според нас подход, ще отговорим на въпросите, които Ви интересуват.

Отговорността за усвояването на терасите и балконите е много голяма, за това ние винаги подхождаме много внимателно към всеки отделен обект.

Всяка тераса и всеки балкон си имат своите особености – посока на разположение, размери, на каква височина се намират. Когато са на последния етаж се налага изграждане на покрив.

Фирмата предлага различни конструкции, които осигуряват красив дизайн и здравина на покрива. За покриване могат да се използват различни съвременни материали , които са надеждни и позволяват различно оформяне на покрива.

Ние ще Ви помогнем  да получите точно това, от което имате нужда – едно Ваше обаждане е достатъчно.